(Українська) ТМ ВE EASY

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Лисичанськ Луганської області, вул. Європейська, 143, 93100

+38(050)590-76-11
[email protected]

https://beeasy.com.ua

https://easyshopping.com.ua

Торгова марка Be easy – гідний, сучасний виробник дитячого одягу. Компанія самостійно розробляє лекала, координує пошиття і пропонує продукцію за оптовими цінами.

Мета компанії – створювати міцні і зручні речі за доступною вартістю. Усі вироби виготовляються тільки з якісного гіпоалергенного сировини – найкраще для маленьких споживачів. Дитячий одяг виробляється на високотехнологічному обладнанні з використанням екологічних матеріалів і натуральних тканин.

Серед сотень інших виробників ТМ Be easy виділяється лояльною ціновою політикою та іншими умовами:

  • Вигідні умови співпраці. Для тих, хто давно мріє відкрити власний інтернет магазин дитячого одягу, пропонується легкий старт. Всього 10 одиниць речей або 20 одиниць головних уборів є необхідним мінімумом і абсолютно підйомною сумою для новачка. Постійних клієнтів компанія мотивує спеціальними умовами співпраці.
  • Зручність замовлення. Більше не знадобляться нескінченні походи між рядів оптових магазинів. Для оформлення заявки достатньо наявності інтернету і телефону. Всю важливу інформацію можна отримати на пошту: прайс, асортимент, каталоги і фотографії. Крім цього, компанія надає он-лайн доступ до переліку актуальної продукції.
  • Безпека і гарантія. Компанія надає різні варіанти розрахунків, в тому числі за фактом отримання товарів. Тому споживач нічим не ризикуєте. Що стосується якості продукці для дітей, то на підприємстві діє достатньо жорстка система контролю. Тканини, шерсть, фарба і підкладкові матеріали є абсолютно нешкідливими і гіпоалергенними для ніжної шкіри малюків.