(Українська) ТОВ «Італтекс Меріно»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Чернігів, вул. Івана Мазепи, 66, 14014

+38(0462)664-680
[email protected]
[email protected]

http://italtex-merino.com

https://www.facebook.com/pg/Italtex-Merino-1581310145485254/about/

Участь в Асоціації “Укрлегпром” – протокол №7 від  08.06.2017

ЄДРПОУ: 39262403

Камвольно-суконна компанія ТОВ “Італтекс Меріно” це компанія-виробник, яка динамічно розвивається на ринку України, Європи і країн СНД. Основним напрямком діяльності підприємства є виробництво та оптовий продаж чистошерстяних та напіввовняних тканин камвольно-суконної групи.

Серед них – камвольні тканини (напівшерстяні, костюмні, стретч-тканини з Lycra, чистошерстяні фланелі і тканини для пошиття форменого одягу), суконні тканини (велюр, твід, букле, тканини для пошиття форменого одягу, сукно з різноманітним просоченням (водовідштовхувальним, вогнестійким , кислотостійким), пряжа (ткацька, трикотажна, для ручного в’язання, об’ємна, з різних складників), неткані матеріали, ковдри.

Постійному вдосконаленню асортименту сприяє спільна робота з технологами з Італії, Німеччини та Швейцарії. Багатьом  тканинам присвоєно знаки “Woolmark” і ” Woolblendmark “, а виробництво тканин з лайкрою акредитовано DuPont.