(Українська) ТОВ «СПЕЦВІК»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Запоріжжя, вул. Діагональна, 5, 69008

+38(061)280-70-80
[email protected]

vik.ua

ЄДРПОУ: 37407847

Участь в Асоціації “Укрлегпром” – протокол №9 від 12.12.2017 р.

Компанія “Спец ВІК”, заснована в 1998 році, зарекомендувала себе на ринку відкритістю для споживачів. Компанія виробляє різноманітні засоби для індивідуального захисту  – спецодяг, спецвзуття, уніформа та не менш важливі товари, як то вогнегасники, пожежні рукави та пожежний інвентар.

Робочий одяг, представлений ​​в  каталогах компанії, відповідає вимогам до гігієнічності, зручності, елегантності і стійкості до багаторазового прання. Увесь спецодяг пройшов контроль якості, відповідає сертифікатам і Державним стандартам.

Захисні і робочі костюми, комбінезони, халати та інша уніформа надає можливість убезпечити співробітників в виробничих цехах. Крім спеціального одягу в компанії можна придбати додаткові засоби захисту – рукавичок, зварювальних очок, респіраторів та інших виробів. Крім цього, компанія має в своєму розпорядженні великим асортиментом протипожежних засобів: пожежних рукавів, вогнегасників різних видів і виробників, пожежного інвентарю та багато чого іншого.